Családi történelemkönyv

Elkészült az első családtörténeti könyv. A könyv az anyai ágam(Farkas) családkutatási eredményeit dolgozza fel.

Reményeim szerint ez a kötet egy sorozat kezdő kötete lesz „Családi történelemkönyv” sorozat címmel.

A könyvben több, mint 100 kép, dokumentum igazolja a családtagok múltját. Ugyanakkor igyekeztem a kapcsolódó családokat is bemutatni, valamint azokat a helyeket, ahol az elmúlt 300 évben megfordultak. Nem pusztán a kutatási eredmények felsorolására törekedtem, hanem igyekeztem azt a történelmi, földrajzi, társadalmi környezetet is felrajzolni, ami meghatározta életüket. Ezzel szeretném felkelteni nem csak a szűkebb család, hanem a családfakutatás iránt érdeklődők figyelmét. A szigorú tudományos kutatási kritériumok betartása mellett egy olyan történelemkönyvet kívánok a kedves olvasó kezébe adni, amely megmutatja, hogy a történelmet a hétköznapi emberek hogyan élték meg. Hiszen valójában a történelem nem más, mint a családok története.

Az alábbi linken néhány részletet megtekinthesz a könyvből.

http://multkutato.hu/wp-content/uploads/2021/05/Reszletek2-1.pdf

A könyv magánkiadásban kerül az érdeklődők kezébe, semmilyen anyagi támogatást nem vettem igénybe. Köszönettel veszem, ha megvásárlásával támogatod a munkámat, lehetőséget adva ezzel a folytatáshoz.

Megrendelhető e-mailben az alábbi e-mail címen: multkutato2021@gmail.com , illetve facebook oldalunkon egy megrendelőlap kitöltésével.

A megrendelő innen tölthető le: http://multkutato.hu/wp-content/uploads/2021/05/Megrendelolap-1.docx